TO NEJLEPŠÍ PRO NEJMENŠÍ

Přírodní kosmetika ATTITUDE. Znáte tuto značku?

Na úvod bych vám chtěla kosmetiku Attitude představit. ATTITUDE vyvíjí kosmetiku a drogerii obsahující pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Ačkoliv rakovinotvorné chemické látky a toxiny jsou stále legálně tolerovány v kosmetických produktech a produktech pro domácnost, ve výrobcích značky ATTITUDE žádné takové nenajdete. Přírodní výrobky této značky jsou ojedinělé nejen díky respektu k lidskému zdraví a životnímu prostředí, ale také díky překrásné vůni a schopnosti pěnit. Vůně pocházejí výhradně z přírodních zdrojů. Originální dětské obaly udělají radost i nám dospělým..
Mám doma dva malé chlapce, věkový rozdíl 3 roky, zatímco ten starší zašpiní nejedny tepláky ve školce, nebo na zahradě, ten druhý začal nedávno jíst příkrmy a všichni si dokážeme živě představit, co to znamená pro ta nebohá bodýčka, která pereme co druhý den.
Má první objednávka od této značky obsahovala – odstraňovač skvrn na dětské prádlo, prací gel, aviváž a vlhčené ubrousky. Odstraňovač skvrn je mým největším pomocníkem. Některé oblečení, které doma máme, není zrovna „za pár kaček“, takže se na něj snažím být opatrná, co to jde, ovšem ne vždy se to daří. Proto na jakékoliv fleky nastříkám odstraňovač skvrn. Nechám pár minut působit, hodím do pračky a peru. Oblečení vypadá stále jako nové a po flecích ani památky.
Prací gel a aviváž používám vždy ve stejné vůni. Sweet Lullaby a nebo hrušková šťáva. Miluji, když prádlo voní. Když otevřete skříň, vezmete si tričko, kalhoty, svetr, mikinu, přičichnete a řeknete jen „aaach“, „to tak voní.“ Prací gel a aviváž zajišťuje dlouhotrvající vůni, takže i ostatní s kým přijdete do kontaktu, si nemohou nevšimnout, jak nádherně voníte.
Vlhčené ubrousky používám už pouze a jenom od značky Atittude. Nejenže mne oslovily, protože neobsahují parabeny, chlór a jiné chemické látky, které mohou být pro dětskou pokožku škodlivé, ale hlavně proto, že mohou být kompostovány. Jsou rozložitelné! Nezatěžují tak přírodu. Co si budeme, spotřeba plen a vlhčených ubrousků se dá týdně počítat na kila a kila! Proto je dobré přemýšlet, která kosmetika je šetrná k přírodě, ale i k pokožce samotné.

Pokud Vás zaujaly výrobky této značky, můžete je nově zakoupit na našem E-shopu. Podívejte se ZDE


56899734_352718492256695_1204752310941515776_n

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.