TO NEJLEPŠÍ PRO NEJMENŠÍ

Dřevěné hračky Little Dutch. Jsou opravdu tak skvělé?


Nikdy jsem nebyla máma, která by svým dětem místo pokojíčku vytvářela hračkárnu. Opravdu ne! Možná i proto se nejedny narozeniny, vánoce obešly bez hromady dárků.

Poprvé kdy jsem se s hračkami „rozšoupla“ bylo na Vánoce, kdy měl syn 3 roky a už delší dobu miloval auta, závodní dráhy, garáže, stavění garáží z kostek, atp.
Chtěla jsem mu tentokrát dopřát vše, co by jeho dětská fantazie mohla „potřebovat.“
Na instagramu začal „frčet“ little dutch. Z počátku jsem tomu  nevěnovala pozornost, protože se mi zdálo, že to, co bylo propagováno, nebylo pro děti ve věku 3.let, ale pro menší děti.
Ideálně pro mladšího syna, který by další Vánoce od této značky mohl dostat hromadu.
Jenže ten „bum“ byl najednou tak velký, takže jsem neodolala a začala značku Little Dutch vyhledávat aktivně. Denně jsem projížděla různé obchody na internetu a hledala.
Řeknu vám, jak je internetový trh rozsáhlý, tak nikde jsem nenarazila na e-shop, který by měl kompletní nabídku této značky. Každý obchod měl vždy jen část.

Proto jsem do našeho „Eliverka“ chtěla zahrnout i tuto značku a mít od nich VŠE!
Tak, aby maminka v případě zájmu jen o tuto značku, měla k dispozici kompletní nabídku a mohla z jednoho obchodu objednat naprosto vše, po čem touží nejen ona, protože pro nás dospělé, je Little Dutch něco fascinujícího, designově tak dokonalého. Pastelové, decentní barvy. Hračky vyrobené ze dřeva, takže nezatěžujete svou domácnost zbytečnými plasty.
Ale především pro děti, kterým od miminka do minimálně školkového věku, můžete toho pořídit vše, co si jen vysníte.

Jako první produkty od této značky, jsem objednala malou autodráhu a městečko v krabici s kostičkami.
Autodráha byla sázka na jistotu. Splňovalo to vše, co syn potřeboval. Za 1.auta, za 2.dráhu.
Pouštění autíček a sledování jak za sebou fičí po „cik cak“ dráze, vykouzlilo mnoho úsměvů a záchvatů smíchu. Hrozná legranda.
Městečko v krabici jsem pořizovala s tím, že rozhodně nebude plnit účel městečka, ale bude to parádní garáž pro jeho milovaná autíčka. Přesně tak to bylo.
Další, nové hračky od Little Dutch se u nás doma objevují čím dál častěji.
Mladší syn už má půl roku, takže i pro něj začínám nakupovat edukační hračky, hračky které vydávají zvuky a zde najdu vše!
Nejenže to pohladí mé designové oko, hodí se nám hračky perfektně do pokojíčku, ale kluci jsou z nich nadšení.
Především jak jsem už psala, hračky jsou ze dřeva, takže vydrží řadu let a při nejhorším vaši pra pra pra vnuci, jimi jednou mohou zatopit v pecku :-) 

Kompletní nabídku hraček LITTLE DUTCH NAJDETE ZDE

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.