TO NEJLEPŠÍ PRO NEJMENŠÍ

Jak to všechno začalo?

Jsem milující maminka dvou kluků.
A právě oni dva, mě dovedli k myšlence, že bych ráda založila vlastní e-shop se zbožím, které oslovuje nejen mě svým designem, ale především, aby splňovalo jejich očekávání.
S oblibou říkám, „pro děti vše“ a i s touto myšlenkou kráčím vstříc do světa internetového obchodu.
S myšlenkou vlastního internetového obchodu jsem si začala pohrávat, již když jsem v roce 2015 byla těhotná k prvnímu synovi.
V té době jsem byla mezi prvními kamarádkami, které očekávaly přírůstek, nebyla jsem zběhlá v instagramování, ani jsem nebyla ve všech mateřských skupinkách na Facebooku.
Co se týče hraček, oblečení aj. tak jsem hledala v kamenných obchodech.
Tam jsem nacházela stále jedno a to samé, žádné originální, stylové, designové kousky, jakoby všechny děti měly uniformu s názvem „pepco, F&F a nebo lidl.“

Osobně tohle nemám ráda ani ve svém šatníku, natož tak v šatníku svého vytouženého dítěte.
Takže jsem jednoho dne sedla na internet a hledala jsem. Hledala, hledala, přidávala si na IG všelijaké influencerky, jen abych kdekoliv získala inspiraci, jak bych mohla přivést originalitu do života našeho dítěte.
 
Začala jsem nacházet značky, které byly přesně to, co jsem hledala.

Jelikož jsem z malého města na severní Moravě, tak zde moc možností opravdu nebylo. Tohle byl hlavní důvod, proč jsem se rozhodla svůj volný čas investovat do tvorby E-shopu.

Tvorba takového internetového obchodu je záležitostí několika let, mohu říci, že jsme to nesčetněkrát vzdali, ale nakonec touha po přinesení těchto značek i jinam než do velkých měst, vyhrála.

Kdo ví, co přinesou roky budoucí, třeba krom našeho vytouženého E-shopu, otevřeme u nás i malý obchůdek.

PS.: Zajímá vás proč právě „Eliverek?“
Je to jednoduché. Moji synové se jmenují Oliver a Eliáš a je to přesmyčka jejich jmen.  :-) 

jak

jak to

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.