TO NEJLEPŠÍ PRO NEJMENŠÍ

Proč používat látkové pleny?

Swaddler ach ten božský objev jménem swaddler.
Pro prvního syna jsem dostala od švagrové pár látkových plen, klasických mušelínových plen. Jejich funkce a všestrannost mne doslova odzbrojila.
Nejenže je to skvělý pomocník pro miminko po jídle, které si občas ublinkne, ale když nejste v pohodlí domova a nejste zrovna typ maminky, která kojí vždy, všude a  před všemi, můžete se s miminkem pomocí swaddleru schovat.
Mušelínové pleny byly často v prádle. Já potřebovala mít těchto pomocníků po ruce co nejvíc a tak jsem na internetu objevila LODGER!
Rozměr 120x120 byl geniální nápad. DĚKUJI! Náhle se z pleny, kterou převážně používáte během a po jídle, stal každodenní pomocník.
Jeden jsem nechávala v postýlce pod miminkem, aby při jakékoliv nehodě nebylo zasaženo ložní prádlo. Další jsem používala do zavinovačky, ale když z ní syn vyrostl, swaddler o rozměru 120x120 zavinovačku nahradil na dostatečně dlouhou dobu. Některé děti potřebuji tzv. „wrap“ pořádně zavinout, ať se cítí co nejvíce v bezpečí. Nerozrušuje je házení ručičkami, kopání nožičkami.
Swaddlery jsem používala i místo ručníku, jelikož jsem měla u přebalovacího pultu komodu s ručníky, swaddlery, tak jsem sáhla a mnohdy vytáhla onen božský objev. Jeho savost je konkurence schopná s klasickým ručníkem, který je k tomu vyroben.
V létě, když jste celý den na zahradě, u bazénu, je fajn mít jej po ruce, na utření ručiček od ovoce, po koupačce v bazénku otřít, zachumlat, nebo když usne v kočárku a všudy přítomné slunce dítěti brání v klidném usnutí a spánku. Nebo mu swaddler necháte na tzv. „žmoulání“, aby klidněji usínalo samo.
První syn má dnes 3 roky a stále rád žmoulá svou dečku. Ten druhý mi zatím stále „drtí“ ruku, ale časem mile rádi přejdeme na deku :-) 

450

Kompletní nabídku swaddlerů značky Lodger najdete na našem e-shopu. Podívejte se zde.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.